Isnin, 18 Januari 2016

MULUT CELUPAR PERLU DIAJAR

Kicap Tirana saman Azwan Ali

PETALING JAYA, 18 JanuariSelebriti terkenal tanah air, Azwan Ali bakal berhadapan tindakan saman oleh syarikat pengeluar kicap milik Bumiputera, Tirana Products Sdn Bhd sekiranya tidak menarik balik kenyataan yang mencemarkan imej syarikat terbabit, sebelum 26 Januari ini.

Menurut peguam yang mewakili syarikat berkenaan, Adnan Seman, pihak beliau telah memberikan notis tuntutan kepada Azwan pada 12 Januari yang lalu dengan beberapa tuntutan yang antaranya ialah menarik semula kenyataan dan video-video yang dimuat naik di laman sosial Instagramnya dalam tempoh 14 hari selepas menerima notis tersebut.


“Pada 12 Januari kita sudah keluarkan satu surat tuntutan yang mana berkaitan dengan banyak kenyataan yang dikeluarkan oleh Azwan Ali melalui akaun Instagram beliau menggunakan nama ‘divaazwanavazz’.


“Tuntutan ini selama 14 hari untuk beliau secara ringkasnya pertama untuk mengeluarkan satu kenyataan permohonan maaf secara bertulis dan kepada anak guam kami dan juga untuk mengeluarkan satu akujanji untuk tidak lagi mengeluarkan sebarang kenyataan ataupun video yang tidak benar serta bersifat fitnah terhadap produk keluaran anak guam kami.

Bersambung: KLIK DISINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...